Experienta de a insoti in psihoterapie

Pentru mine,experienta de a insoti in psihoterapie este o forma de a multumi Divinului pentru bucuria de a fi in viata si de a raspunde, prin iubire, acestei intalniri esentiale cu noi insine, dincolo de timp si spatiu,intr-un prezent care contine posibilitatea impacarii cu sinele si accesul la acele resurse pe care ochii, in momentul de fata, nu le pot vedea.

Cred ca in fiecare dintre noi exista o poarta catre liniste, bucurie, lumina si frumusete, pe care uneori grijile cotidiene fac ca acestea sa para obiective indepartate si fara conexiune cu posibilitatile pe care ni le cunoastem de a le atinge.

A-ti asuma constient responsabilitatea pentru gasirea lor,pornind in demersul psihoterapeutic,este o forma de a obtine acum viata pe care ti-o doresti.

“Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai.” – Burton Hills

“Stii tu ce inseamna sa fii copil? Inseamna sa crezi in dragoste, sa crezi in frumusete, sa crezi in credinta. Inseamna sa fii atat de mic incat spiridusii sa ajunga sa-ti sopteasca la ureche.”  Francis Thompson

Perieteanu Alexandra articol7Perieteanu Alexandra

Psiholog clinician sub supervizare, master in “Psihodiagnoza, Psihoterapie si dezvoltare personala”, la Universitatea Bucuresti, licentiata in psihologie, in curs de formare in terapii expresive art-creative, experienta in psihodiagnostic, in  lucrul cu copii si tineri, tulburari mentale si psihosomatice, voluntariat cu copii autisti, facilitator de grupuri de dezvoltare copii si adulti, stagiu de practica in Spania la Universitatea din Santiago de Compostela.